Ligjeratat e radhës në Gjilan, Gjakovë dhe Prizren

Vazhdojnë ligjeratat dhe shpërndarja e pakove në kuadër projektit “Stay Safe”.

Degët e Kryqit të Kuq të Kosovës që përfituan nga ligjeratat si dhe pakot nga ky projekt, janë: Dega në Gjilan, Gjakovë dhe Prizren.

Për më tepër, në kuadër të këtij projekti do të përfitojnë edhe degë tjera të Kryqit të Kuq të Kosovës, ku do të shpërndahen gjithsej 4500 pako.

Dega Ferizaj

Vazhdojnë ligjeratat e projektit “Stay Safe”

Vazhdojnë ligjeratat dhe shpërndarja e pakove në kuadër projektit “Stay Safe”.

Degët e Kryqit të Kuq të Kosovës që përfituan nga ligjeratat si dhe pakot nga ky projekt, janë: Dega në Ferizaj, Obiliq dhe Podujevë.

Për më tepër, në kuadër të këtij projekti do të përfitojnë edhe degë tjera të Kryqit të Kuq të Kosovës, ku do të shpërndahen gjithsej 4500 pako.

kta-kryqi-i-kuq-kosova

Mbahet ligjerata e parë në kuadër të projektit”STAY SAFE”

Ditë më parë është filluar projekti “STAY SAFE” nga KTA në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Kosovës, projekt ky i mbështetur nga FIA Road Safety Grant Programme.

Përpos ligjeratave të ndihmës së parë dhe ligjeratës rreth masave mbrojtëse kundër COVID-19, kandidatëve për patent shofer u janë shpërndarë pako me produkte mbrojtëse kundër COVID-19 (maska, dorëza dhe dezinfektues), në degën e Kruqit të Kuq në Prishtinë.

KTA dhe Kryqi i Kuq dhe më tutje i bashkohen thirrjes së IKSHPK për respektimin e masave mbrojtëse kundër COVID-19, kështu duke mbrojtur vetvetën dhe të tjerët.

kta-coronavirus-pako

KTA fillon projektin “STAY SAFE”

KTA në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Kosovës fillojne kampanjën për vetëdijësimin e kandidatëve të rinj për shofer, rreth masave mbrojtëse kundër COVID-19.

Kosova Touring Assistance – KTA, si anëtare e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit – FIA, e cila si fokus kryesor ka Mobilitetin, ka filluar projektin e radhës “Stay Safe” së bashku me Kryqin e Kuq të Kosovës.

Kosova Touring Assistance (KTA) së bashku me Kryqin e Kuq të Kosovës e filluan këtë inciativë në mënyrë që direkt të ndikojë në rritjen e vetëdijesimit në mbrojtjen kundër  Coronavirusit, e në veçanti tek kandidatët për shofer   të cilët po ashtu janë të rrezikuar nga COVID-19.

Kosova Touring Assistance (KTA) së bashku me Kryqin e Kuq të Kosovës e filluan këtë inciativë në mënyrë që direkt të ndikojë në rritjen e vetëdijesimit në mbrojtjen kundër  Coronavirusit, e në veçanti tek kandidatët për shofer   të cilët po ashtu janë të rrezikuar nga COVID-19.

Kjo do të vlejë për kandidatët të cilët do t’i ndjekin trajnimet e ndihmës së parë në Kryqin e Kuq të Kosovës gjatë muajit dhjetor dhe janar 2021, ndërkaq secili kandidat do ta përfitojë nga një pako prej 4500 sosh.

KTA së bashku me Kryqin e Kuq të Kosovës bën thirrje për respektimin e masave mbrojtëse sipas udhëzimeve të Institutit Kombëtarë të Shëndetësisë Publike të Kosovës.