Shërbimet

Shërbimet tona

TAXI

Për klientët e anëtarësuar në pakot GOLD dhe PREMIUM, ne ofrojmë Taxi per bartjen e udhëtarëve ne destinacione të ndryshme.

RENTAL

Me një rrjet të gjërë të bashkëpunimeve, për klientët e anëtarësuar ne ofrojmë çmime të volitshme të veturave me qera.

HOTELE

Për klientët e anëtarësuar në pakon PREMIUM, ne ofrojmë qëndrim në hotel nese vetura nuk riparohet brenda kohës së paraparë në rregullore.

BILETA

Me një rrjet të gjërë të agjensioneve, dhe bashkëpunimeve ndërkombëtare, KTA ofron çmime të volitshme të biletave për anëtarët e saj.

ASISTENCë
Mjekësore

Me një rrjet të gjërë të bashkëpunimeve ndërkombëtare dhe nacionale, në gamën e shërbimeve tona ne poashtu ofrojmë shërbime mjekësore për anëtarët tanë dhe klientët ndërkombëtar.

Shërbime
Ligjore

Shërbime juridike profesionale, me një gamë të gjërë të shërbimeve duke filluar nga konsulenca juridike e deri tek lëndët penale.

Përkrahja

+383 38 75 55 55