VOLVO CARS PO PËRMIRËSON SIGURINË RRUGORE ME TEKNOLOGJINË “NJOFTIM PËR AKSIDENT PARA”

VOLVO CARS PO PËRMIRËSON SIGURINË RRUGORE ME TEKNOLOGJINË “NJOFTIM PËR AKSIDENT PARA”

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pronarët e makinave Volvo në Danimarkë tani janë të pajisur me një shtresë të shtuar të sigurisë, pasi Drejtoria Rrugore Daneze bashkëpunon me Volvo Cars për të integruar njoftime të aksidenteve në kohë reale drejtpërdrejt në instrumentet e drejtimit. Kjo iniciativë rrënuese, e quajtur “Njoftim për Aksident Para” dhe e mundësuar nga një standard evropian i të dhënave, shënon një përparim të rëndësishëm në teknologjinë e sigurisë rrugore.

Nëpërmjet këtij partneriteti, makinat Volvo deri në tetë vjet të vjetra do të marrin njoftime të menjëhershme për aksidentet rrugore në afërsi. Pronarët e modeleve të përputhshme mund të qasen në këtë shërbim pa asnjë hapa ose kosto shtesë; megjithatë, aktivizimi i ndarjes së të dhënave anonime, përfshirë informacionin e pozicionit, është i nevojshëm për të marrë këto njoftime.

Gjithashtu, qëndrimi proaktiv i Volvo shtrihet përtej Danimarkës, me plane në zhvillim për të implementuar njoftime për trafikun në vende të tjera evropiane. Makinat e regjistruara në vende të huaja Volvo që udhëtojnë në Danimarkë automatikisht do të marrin njoftime daneze.

Duke parë përpara, Drejtoria Rrugore Daneze synon të zgjerojë bashkëpunimin e saj me prodhues të makinave shtesë, duke nxitur një përpjekje të përbashkët për të përmirësuar sigurinë rrugore në të gjithë Evropën.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore