Takimi i Tretë Plenar i Klubeve COFO në vitin 2023

Takimi i Tretë Plenar i Klubeve COFO në vitin 2023

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Forumi i Koordinimit për Klube të Europës Lindore dhe Qendrore (COFO) ka përfunduar me sukses një takim plenar në mënyrë fizike më 25 tetor 2023 në Vienna, nën mikpritjen e ngrohtë të ÖAMTC. Kjo ngjarje u mbështet nga FIA Rajoni I.

26 delegatë nga 13 Klube Anëtarë morën pjesë në këtë Plenar COFO të dedikuar për ndarjen e praktikave më të mira. Klubi jonë, KTA, ishte një prej klubeve të përfshira në këtë ngjarje të rëndësishme, i cili fokusohet në sigurinë rrugore dhe ndihmën rrugore.

Sesioni i ndarjes së praktikave më të mira u theksua me shprehjen “Për cfarë jemi krenar ne”. AMSCG (Mali i Zi) paraqiti një pasqyrë të shkurtër të konkursit të Edukimit të Trafikut Evropian të organizuar me sukses në vitin 2023. BIHAMK (Bosnja dhe Hercegovina) ofroi një shikim në procesin e vlerësimit të Klubit me pesë yje në sistemin e Akreditimit të Mjedisit të FIA. Dhe së fundmi, MAK (Hungaria) raportoi mbi bashkëpunimin e klubit me anëtarët e tyre kombëtarë të Parlamentit Evropian (MEP) në lidhje me çështjet e mobilizimit, si dhe një prezantim mbi një projekt të ri të suksesshëm me Universitetin Corvinus të Budapestit. Të gjitha prezantimet u ndoqën me një interes të madh dhe bisedime.

FIA Region I Director General, Laurianne Krid, dha një prezantim mbi studimin e lidhjeve dhe fushatën e ardhshme të zgjedhjeve evropiane. Dhe FIA Region I Membership Director, Gabriel Simcic, ndau përditësimin e fundit mbi rifillimin e udhëtimit studimor COFO.

Pas prezantimeve, pati biseda të gjalla dhe shumë vlerësime që kontribuan në suksesin e takimit.

Ngjarja përfundoi me një darkë të ngrohtë, e cila u mbajt nga ÖAMTC dhe u nderua me praninë e Presidentit të ÖAMTC, Günter Thumser dhe ÖAMTC CEO, Oliver Schmerold.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore