Aplikacioni KTA Member
Ju mund të shkarkoni aplikacionin mobil KTA Member për iOS dhe Android falas.
KTA merr mirënjohje ndërkombëtare nga FIA- për projektin ”First Aid on Road”
Jemi te lumtur të ju njoftojmë se KTA është shpërblyer me mirënjohje në kuader të çmimit inagurues të Presidentit të FIA, në kategorinë e Sigurisë Rrugore
Më Shumë
Ju udhëtoni, ne kujdesemi!
Përfitoni nga shërbimet profesionale duke u anëtarësuar dhe zgjedhur një nga pakot tona të asistencës rrugore.
ANËTARËSIMET

Pakot e Anëtarësimit

Kur udhëtoni në vend ose kudo tjetër në Evropë, zgjidhni një paketë anëtarësie të përshtatur
për nevojat tuaja dhe thirrni ndihmë falas në rrugë ose plasaritje

PAKO

Classic

€29.00

Asistencë Rrugore në tërë
territorin e Kosovës
dhe shërbime tjera…

PAKO

Gold

€59.00

Asistencë Rrugore në tërë
territorin e Kosovës dhe Regjion,
dhe shërbime tjera…

PAKO

Premium

€119.00

Asistencë Rrugore në tërë
territorin e Kosovës, dhe tërë Evropën
dhe shërbime tjera…

Shërbime Tjera

TAXI

Për klientët e anëtarësuar në pakot GOLD dhe PREMIUM, ne ofrojmë Taxi per bartjen e udhëtarëve ne destinacione të ndryshme.

RENTAL

 Me një rrjet të gjërë të bashkëpunimeve, për klientët e anëtarësuar ne ofrojmë çmime të volitshme të veturave me qera.

HOTELE

Për klientët e anëtarësuar në pakon PREMIUM, ne ofrojmë qëndrim në hotel nese vetura nuk riparohet brenda kohës së paraparë në rregullore. 

BILETA

Me një rrjet të gjërë të agjensioneve, dhe bashkëpunimeve ndërkombëtare, KTA ofron çmime të volitshme të biletave për anëtarët e saj.

ASISTENCë
Mjekësore

Me një rrjet të gjërë të bashkëpunimeve ndërkombëtare dhe nacionale, në gamën e shërbimeve tona ne poashtu ofrojmë shërbime mjekësore për anëtarët tanë dhe klientët ndërkombëtar.

Shërbime
Ligjore

Shërbime juridike profesionale, me një gamë të gjërë të shërbimeve duke filluar nga konsulenca juridike e deri tek lëndët penale.

Rrjeti

Partnerët tanë

Rreth Nesh

Kosova Touring Assistance është kompani private e regjistruar si subjekt afarist në vitin 2005 me nje shtrirje në tërë territorin e Kosovës dhe po ashtu me nje shtrirje nderkombetare ne mbarë Evropen.

KTA momentalisht ka nje rrjet te mbrendshem prej 46 partnerëve dhe po ashtu nje rrejt nderkombetarë prej 42,000 partnerëve përmes ARC Europe për mbarë Evropen.

PËRKRAHJA

+383 38 755 555