KTA merr mirënjohje ndërkombëtare nga FIA- për projektin ”First Aid on Road”

KTA merr mirënjohje ndërkombëtare nga FIA- për projektin ”First Aid on Road”

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jemi te lumtur të ju njoftojmë se KTA është shpërblyer me mirënjohje në kuader të çmimit inagurues të Presidentit të FIA, në kategorinë e Sigurisë Rrugore

Kjo njohje është një dëshmi e punës së palodhur dhe përkushtimit të ekipit tonë për të sjellë ndryshime pozitive dhe nxitje të transformimit shoqëror përmes iniciativave tona të sigurisë rrugore.

Duke qenë të njohur nga FIA, një organizatë lider në fushën e sigurisë rrugore dhe lëvizshmërisë së qëndrueshme është një nder i madh për ne. Ky nominim nuk është vetëm një vërtetim i përpjekjeve që kemi bërë për t’i bërë rrugët tona më të sigurta, por gjithashtu na frymëzon që të vazhdojmë të punojmë drejt qëllimit tonë për të reduktuar aksidentet rrugore dhe vdekjet.

Jemi të nderuar që jemi vlerësuar për përpjekjet tona dhe jemi krenarë që kemi qenë në mesin e të nominuarve. Ne do të vazhdojmë të punojmë për përmirësimin e sigurisë rrugore dhe uljen e numrit të aksidenteve rrugore dhe viktimave në komunitetin tonë

Dëshirojmë të falënderojmë FIA-n për krijimin e kësaj nisme. Mezi presim të marrim pjesë në edicionet e ardhshme të Çmimeve të Presidentit të FIA-s dhe shpresojmë të sjellim çmimin e Sigurisë Rrugore në të ardhmen e afërt.

Ne gjithashtu dëshirojmë të falënderojmë të gjithë anëtarët e ekipit, partnerët dhe suportuesit, veçanërisht FIA-n për mbështetjen dhe kontributin e tyre në iniciativat tona të sigurisë rrugore. Pa mbështetjen e tyre, ne nuk do të kishim mundur të arrijmë atë që kemi sot. Së bashku, ne mund t’i bëjmë rrugët tona më të sigurta për të gjithë.- Erlira Mullabazi

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore