VIDEO MESAZHI I PRESIDENTIT TË FIA JEAN TODT

VIDEO MESAZHI I PRESIDENTIT TË FIA JEAN TODT

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Në këtë situatë dramatike, Presidenti i FIA-s, Jean Todt, i cili është njëkohësisht edhe i Dërguari Special për Sigurinë Rrugore i Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, ka dhënë mesazhin e tij për të gjithë njerëzit kudo në botë, veçanërisht për ata që kontribuojnë në motorsport dhe në mobilitet.

“Dua të shpreh mbështetjen dhe solidaritetin tim për të gjithë qytetarët e botës, dhe për ata që kontribuojnë në motorsport dhe në lëvizshmëri. Vetëm disiplina personale mund të na shpëtojë nga ky virus. Së bashku do t’ia dalim”, thotë ndër të tjera Todt në mesazhin e tij.

Në videon mund të ndiqni të plotë mesazhin e Presidentit të FIA-s.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore