” TË NDËRTOJMË TË ARDHMEN SË BASHKU ” -FIA MBANË PËR HERË TË PARË E-CONFERENCE

” TË NDËRTOJMË TË ARDHMEN SË BASHKU ” -FIA MBANË PËR HERË TË PARË E-CONFERENCE

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Rrethanat me të cilat përballet bota po na mundësojnë të transformojmë Konferencën vjetore me anë të një ngjarje dixhitale, e para e këtij lloji në historinë e FIA, e cila po zhvillohet nga 15 deri më 18 qershor 2020, konferenca për moblititet dhe sport ishte përcaktuar të mbahej me Tajlandë, pershkak te pandemise është anuluar .

Nën temën “Te nderojme te ardhmen se bashku” e-Konferenca e FIA-s 2020 do te kombinoje programet e mobilitetit dhe Sportit duke bashkuar organizatat në të gjithë boten  lidhur rreth objektivave te perbashketa.

“Numërojmë rreth 850 pjesëmarrës që përfaqësojnë një pjesë të mirë të 243 organizatave anëtare të FIA-s nga 146 shtete së bashku edhe me stafin e FIA-s dhe folësit, që punojmë së bashku për të siguruar shëndet të vazhdueshëm për motorsportin dhe mobilitetin në të gjithë botën”, tha ndër të tjera Todt në fjalën e tij hapëse.

Presidenti I FIA-se , Presidenti i FIA-s identifikoi pesë synime kryesore për anëtarët në mënyrë që të ndërtojnë së bashku një të ardhme të ndritur.

  1. Përmirësimi i audiencës natyrore të FIA dhe klubeve të saj anëtare
  2. Ofroni nje marreveshje te re te motorsportit
  3. Merrrni pjese ne debate boterore per mobilitet
  4. Riorganizoni veprimet per siguri ne rruge
  5. Nxirrni në pah kontributin e FIA-s për shoqërinë e gjërë

Në këtë konferenc ndërkombëtare online po merr pjesë edhe KTA si anëtare e FIA-s.

Në linkun më poshtë gjeni fjalën e plotë të Presidentit Todt:

https://www.fia.com/news/opening-speech-jean-todt-fia-president-1st-fia-joint-econference-15-june-2020-shape-future

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore