Takimi i COFO-s HOLANDË

Takimi i COFO-s HOLANDË

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nga 12-13 Nëntori 2019 Udhëtimi Studimor i COFO u zhvillua në Hagë, Hollandë, i pritur nga ANWB. Tema e udhëtimit të studimit të këtij viti ishte aplikacionet.

Në ditën e parë, përfaqësuesit e Cofo Club që punojnë në zhvillimin e IT dhe aplikacioneve u mblodhën për të prezantuar dhe diskutuar aplikacionet e tyre të Klubit ose aplikacionet e mundshme. Shumica e Klubeve Cofo tashmë kanë zhvilluar aplikacione për një sërë qëllimesh, nga informacioni i trafikut deri tek ndihma nga ana e rrugës.

KTA në këtë udhëtim studimor është përfaqesuar nga drejtuesi i departamentit të IT-së z.Besart Zeka.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore