SIGURI PER TE GJITHE

SIGURI PER TE GJITHE

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Në pak sekonda ti mund të bëhesh fitues i kutisë së ndihmës së parë për vetura. Mësoni ndihmën e parë në aplikacionin KTA Member. Vleresoni videot dhe fitoni kuti të ndihmës së parë.

#FIA e mbështet këtë projekt, që ju të bëheni shpëtues jete një ditë!

Shkarkoni aplikacionin në App Store dhe Play Store:

App Store: https://apps.apple.com/si/app/kta-member/id1637093929

Play Store: https://play.google.com/store/apps/details…

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore