Përmbyllja e edicionit të 9-të të Cycle Kosovo for Children.

Përmbyllja e edicionit të 9-të të Cycle Kosovo for Children.

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kompania jonë me krenari sponsorizoi një iniciativë të jashtëzakonshme që u zhvillua në zemër të Kosovës. Një grup prej 45 çiklistësh të pasionuar nisën një udhëtim sfidues katër-ditor, duke udhëtuar nëpër peizazhe piktoreske dhe qytete të gjalla, të gjitha për një kauzë fisnike.

Misioni i tyre? Të mblidhen mjete për Klinikën e Pediatrisë në Spitalin e nderuar Rajonal të Ferizajt. Nuk mund të jemi më krenarë që jemi pjesë e një përpjekjeje kaq domethënëse që synon të mbështesë nevojat e kujdesit shëndetësor të anëtarëve më të rinj të komunitetit tonë.

Me vendosmëri të palëkundur, këta çiklistë të përkushtuar pedaluan pa u lodhur, duke mbuluar distanca të jashtëzakonshme dhe duke mposhtur pengesat fizike dhe mendore. Çdo rrotullim i rrotave të tyre i afronte ata me qëllimin e tyre për të ofruar pajisje thelbësore për Klinikën e Pediatrisë, duke siguruar që fëmijët të marrin kujdesin dhe trajtimin më të mirë të mundshëm.

Në kompaninë tonë, ne besojmë shumnë fuqinë e komunitetit dhe ndikimin që mund të krijojmë kur bashkohemi për një kauzë të përbashkët. Sponsorizimi i këtij udhëtimi të jashtëzakonshëm ishte një nder, pasi përputhet në mënyrë të përkryer me angazhimin tonë për të përmirësuar jetën e atyre përreth nesh.

Ne shprehim mirënjohjen tonë të përzemërt për 45 çiklistët që i kushtuan kohën, energjinë dhe pasionin e tyre kësaj përpjekjeje të jashtëzakonshme.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore