NJOFTIM: MBYLLJE E PËRKOHSHME E RRUGËS NACIONALE N2 (ZONA E RRËSHQITJES)

NJOFTIM: MBYLLJE E PËRKOHSHME E RRUGËS NACIONALE N2 (ZONA E RRËSHQITJES)

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton publikun se për shkak të aktiviteteve për instalime të sistemeve të automatizuara të trafikut  dhe për sigurinë publike, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës Nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit (Zona e Rrëshqitjes), sipas datave dhe orareve të mëposhtme:

3 deri më 6 shtator 2019 – mbyllje e përkohshme 08:00 – 17:00 

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit kërkon mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore