Në 24h e fundit në trafikun rrugorë

Në 24h e fundit në trafikun rrugorë

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sipas Policisë së Kosovës, në trafikun rrugor në Kosovë ne 24 orët e fundit (24/12/2019) janë këto të dhëna si më poshtë:

  • Aksident trafiku me fatalitet – 2
  • Aksident trafiku me te lenduar – 17
  • Aksident trafiku me dëme materiale – 34
  • Tiketa trafiku të shqiptuara – 1135

Apelojmë të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion për kujdes dhe respektimin e rregullave të trafikut, vetëm në 24 orët e fundit 2 persona kanë humbur jetë për shkak të shpejtësisë.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore