MBYLLJE E PËRKOHSHME E RRUGËS BREZOVICË-QENDRA E SKIJIMIT

MBYLLJE E PËRKOHSHME E RRUGËS BREZOVICË-QENDRA E SKIJIMIT

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit informon publikun se për shkak të fillimit të asfaltimit të segmentit të rrugës R210 (Brezovicë-Qendra e Skijimit), që nga 15 e deri më 17 nëntor 2019, në këtë segment rruga do të jetë e pakalueshme për qarkullim për të gjitha automjetet.

MIT kërkon mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore