MBYLLET PËR QARKULLIM SEGMENTI I RRUGËS R115, DOGANAJ -UDHËKRYQI PËR TETOVË

MBYLLET PËR QARKULLIM SEGMENTI I RRUGËS R115, DOGANAJ -UDHËKRYQI PËR TETOVË

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se sot, më 4 korrik 2019,me qëllim të vendosjes së sinjalizimit horizontal në segmentin e rrugës R115- nga fshati Doganaj i komunës së Kaçanikut,  deri në pjesën tek udhëkryqi për Tetovë-rruga lidhëse për Ferizaj, do të jetë rruga e mbyllur për qarkullim të automjeteve, nga ora 8:00 deri në orën 16:00.

Lusim qytetarët që t’i shmangen këtij destinacioni gjatë ditës .

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore