Mbahet ligjerata e parë në kuadër të projektit”STAY SAFE”

Mbahet ligjerata e parë në kuadër të projektit”STAY SAFE”

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ditë më parë është filluar projekti “STAY SAFE” nga KTA në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Kosovës, projekt ky i mbështetur nga FIA Road Safety Grant Programme.

Përpos ligjeratave të ndihmës së parë dhe ligjeratës rreth masave mbrojtëse kundër COVID-19, kandidatëve për patent shofer u janë shpërndarë pako me produkte mbrojtëse kundër COVID-19 (maska, dorëza dhe dezinfektues), në degën e Kruqit të Kuq në Prishtinë.

KTA dhe Kryqi i Kuq dhe më tutje i bashkohen thirrjes së IKSHPK për respektimin e masave mbrojtëse kundër COVID-19, kështu duke mbrojtur vetvetën dhe të tjerët.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore