KUJDES – Për 24 orë kanë ndodhur 84 aksidente

KUJDES – Për 24 orë kanë ndodhur 84 aksidente

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kujtojmë se kohëve të fundit numri i aksidenteve është shtuar, ndërkaq policia vazhdimisht po apelon tek qytetarët që të kenë kujdes

Policia e Kosovës ka treguar statistikat e punës së tyre për ditën e djeshme. Gjatë 24 orëve, janë shënuar 84 aksidente në trafik, ndër to 32 me të lënduar dhe 52 pa të lënduar.

Kurse numri i tiketave të shqiptuara në trafik shkon deri në 1444 sosh.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore