KTA fillon projektin “STAY SAFE”

KTA fillon projektin “STAY SAFE”

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

KTA në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Kosovës fillojne kampanjën për vetëdijësimin e kandidatëve të rinj për shofer, rreth masave mbrojtëse kundër COVID-19.

Kosova Touring Assistance – KTA, si anëtare e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit – FIA, e cila si fokus kryesor ka Mobilitetin, ka filluar projektin e radhës “Stay Safe” së bashku me Kryqin e Kuq të Kosovës.

Kosova Touring Assistance (KTA) së bashku me Kryqin e Kuq të Kosovës e filluan këtë inciativë në mënyrë që direkt të ndikojë në rritjen e vetëdijesimit në mbrojtjen kundër  Coronavirusit, e në veçanti tek kandidatët për shofer   të cilët po ashtu janë të rrezikuar nga COVID-19.

Kosova Touring Assistance (KTA) së bashku me Kryqin e Kuq të Kosovës e filluan këtë inciativë në mënyrë që direkt të ndikojë në rritjen e vetëdijesimit në mbrojtjen kundër  Coronavirusit, e në veçanti tek kandidatët për shofer   të cilët po ashtu janë të rrezikuar nga COVID-19.

Kjo do të vlejë për kandidatët të cilët do t’i ndjekin trajnimet e ndihmës së parë në Kryqin e Kuq të Kosovës gjatë muajit dhjetor dhe janar 2021, ndërkaq secili kandidat do ta përfitojë nga një pako prej 4500 sosh.

KTA së bashku me Kryqin e Kuq të Kosovës bën thirrje për respektimin e masave mbrojtëse sipas udhëzimeve të Institutit Kombëtarë të Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore