“Kjo është rruga ime” – SHFMU “Nazim Kokollari”

“Kjo është rruga ime” – SHFMU “Nazim Kokollari”

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

KTA realizon aktivitetin e saj të parë të kampanjës “Kjo është rruga ime”, në përputhje me planin e saj të veprimit.

Me një dizajn të bukur dhe kreativ, janë shenjëzuar vendkalimet për këmbësorë në Rr. Ilirët, në afërsi të Shkollës “Nazim Kokollari”, në Prizren.

Për më tepër, kampanja “This is my street”, është në koordinim me “FIA Foundation”, e pëkrahur nga “FIA Road Safety Grants Programme” për të promovuar shëndetin në rradhë të parë, të drejtat dhe të ardhmen e rinisë duke prioretizuar politika më të mira të sigurisë në rrugë.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore