“Kjo është rruga ime” – SHFMU “Fadil Hisari”, Prizren

“Kjo është rruga ime” – SHFMU “Fadil Hisari”, Prizren

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

KTA realizon aktivitetin e saj të rradhës të kampanjës “Kjo është rruga ime”, në përputhje me planin e saj të veprimit.

Me një dizajn të bukur dhe kreativ, janë shenjëzuar vendkalimet për këmbësorë në Rr. Sylejman Vokshi në afërsi të Shkollës “Fadil Hisari”, në Prizren.

Për më tepër, kampanja “This is my street, është në koordinim me “FIA Foundation”, e pëkrahur nga “FIA Road Safety Grants Programme” për të promovuar shëndetin në rradhë të parë, të drejtat dhe të ardhmen e rinisë me theks në politika më të mira të sigurisë në rrugë.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore