FILLOI ASFALTIMI I SEGMENTIT TË PESTË TË RRUGËS BESI-PODUJEVË

FILLOI ASFALTIMI I SEGMENTIT TË PESTË TË RRUGËS BESI-PODUJEVË

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton publikun e gjerë se të hënën ka filluar asfaltimi i segmentit të pestë të rrugës Besi-Podujevë, i gjatë mbi 4.2 kilometra dhe është pjesë e projektit “Zgjerimi i rrugës Nacionale N25, rreth rrotullimi Besi-Podujevë”.

MIT kërkon mirëkuptimin e qytetarëve për shkak të pengesave që mund të hasin gjatë asfaltimit të këtij segment, i cili do të përfundojë gjatë ditëve në vijim.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore