FIA mbështet anketimin e OKB-së, bëhuni pjesë e sondazhit botëror

FIA mbështet anketimin e OKB-së, bëhuni pjesë e sondazhit botëror

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Organizata e Kombeve të Bashkuara dhe FIA ​​bashkëpunojnë në një iniciativë globale për të nxitur bashkëpunimin ndërkombëtar dhe dialogun për tema të tilla si pandemitë dhe siguria e njeriut

Kombet e Bashkuara kremtojnë 75-vjetorin në një kohë sfide të madhe, duke përfshirë një nga krizat më të këqija globale të shëndetit në historinë e saj. Kjo kërkon një solidaritet më të madh dhe bashkëpunim ndërkombëtar për të zgjidhur sfidat globale. Në vend që të ketë një festë tradicionale, OKB-ja ka lançuar anketimin më të madh në botë për të dëgjuar shqetësimet, mendimet dhe idetë e njerëzve për të ardhmen që duam.

Sondazhi një minutësh i UN75 është në dispozicion në më shumë se 40 gjuhë dhe u kërkon njerëzve nga e gjithë bota të ndajnë pikëpamjet e tyre mbi atë se si duhet të duket bota në 25 vjet. Fushata është veçanërisht në shënjestër të të rinjve, si dhe ata zëra të margjinalizuar, të cilët nuk dëgjohen në nivel ndërkombëtare.

Duke u mbështetur në nismat ekzistuese në mbështetje të Qëllimeve të OKB-së për Zhvillim të Qëndrueshëm dhe Dekadës së Veprimit të OKB për Sigurinë në Rrugë, FIA(Federata nderkombetare e Automobilizmit) vazhdon udhëheqjen dhe partneritetin e saj global duke mbështetur nismën e OKB75.

FIA do të shpërndajë dhe promovojë Anketën e OKB75 dhe të promovohet përmes platformave dixhitale, organizatës së saj globale, anëtarëve të saj, palëve të interesuara dhe tifozëve në të gjithë botën.

Pamjet dhe idetë e krijuara përmes fushatës # UN75 do t’u prezantohen udhëheqësve botërorë në një ngjarje të profilit të lartë gjatë Sesionit të 75-të të Asamblesë së Përgjithshme, 21 Shtator 2020.

Anketimin e gjeni në linkun më poshtë edhe në gjuhën shqipe:

https://un75.online/partner/FIA-Motorsports

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore