FIA emëron një CEO për herë të parë

FIA emëron një CEO për herë të parë

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

FIA ka emëruar për herë të parë një CEO në krye të Federatës dhe në këtë post do të jetë Natalie Robyn.

Duke iu bashkuar FIA-s në të ardhmen e afërt, Natalie me origjinë amerikane është një drejtuese ekzekutive kryesore ndërkombëtare me mbi 15 vite eksperiencë në sektorin automotiv dhe financiar. Përpara se t’i bashkohej Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit, ajo ka mbajtur shumë poste të larta drejtuese në Volvo, Nissan dhe DaimlerChrysler.

Në këtë rol të ri, ajo do të jetë përgjegjëse për funksionimin e suksesshëm dhe performancën financiare të një administrate të integruar dhe të harmonizuar të FIA-s, si dhe drejtimin e strategjisë së përgjithshme për të ofruar vizionin e drejtuesve për reformimin e Federatës.

Gjithashtu, Natalie do të zhvillojë plane të reja të rritjes tregtare për të rritur dhe diversifikuar burimet e të ardhurave të FIA-s, duke siguruar stabilitet financiar për të ofruar më shumë burime për anëtarët tanë.

Duke komentuar emërimin, Presidenti i FIA-s Mohammed Ben Sulayem tha: “Emërimi i Natalie Robyn si CEO-ja jonë e parë është një moment transformues për Federatën tonë. Përvoja dhe eksperienca si drejtuese do të jenë vendimtare për përmirësimin e financave, qeverisjes dhe operacioneve tona. Ajo ka një histori suksesi të vërtetuar si në aspektin e rritjes, ashtu edhe në atë të drejtimit ekzekutiv dhe këto janë një aset jashtëzakonisht i vlefshëm për FIA-n dhe anëtarët tanë dhe unë e mirëpres atë në ekip.”

Ndërsa, Natalie Robyn tha: “Jam i lumtur që jam emëruar CEO i parë i FIA-s në një kohë kaq të rëndësishme dhe emocionuese për Federatën. Mezi pres të punoj me anëtarët, ekipin e lartë drejtues dhe Presidentin për të ofruar vizionin e tyre të reformës dhe rritjes”.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore