KTA PRANON DONACION 1000 MASKA NGA FIA

KTA PRANON DONACION 1000 MASKA NGA FIA

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Që nga fillimi i COVID-19 FIA ka punuar ngushtë për të përkrahur anëtarët e saj dhe për të përcjell një mesazh solidariteti .

Në këtë mënyrë duke përkrahur poashtu me pajisjet mbrojtëse kundër Covid -19 .

KTA ka pranuar një donacion me 1000 maska kirurgjikale dhe 10 maska FFP2 nga FIA .

Ekipi i KTA është shumë falenderues  për këtë donacion dhe mirënjohes për përkrahjen e vazhdueshme.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore