Euro NCAP publikon vlerësimet e sigurisë për katër automjeteve. Dy BMW – 1 Series dhe 3 Series – të dy arrijnë një vlerësim maksimal me pesë yje. Jeep Cherokee dhe Peugeot 208 morë katër yje.

Euro NCAP publikon vlerësimet e sigurisë për katër automjeteve. Dy BMW – 1 Series dhe 3 Series – të dy arrijnë një vlerësim maksimal me pesë yje. Jeep Cherokee dhe Peugeot 208 morë katër yje.

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seria e 1 e BMW, e cila tani është në gjeneratën e e saj të tretë,dhe për here të pare,nje makine me rrotullim perpara, mban një vlerësim me pesë yje dhe vazhdon seritë e fundit të sukseseve të sigurisë në BMW

Makina më e madhe familjare e BMW,  Series 3, gjithashtu është ridizajnuar  dhe tani është në gjeneratën e saj të 7-të. BMW e ka sjellë makinën me performancën më të mirë të sigurisë deri tani se çdo makine të madhe familjare të testuar nga Euro NCAP

The Peugeot 208 për pak humbi vleresimin me 5 yjet ,kështu bie nje yll në krahasim me automjetin e gjeneratës së mëparshme

Jeep Cherokee ulet në një territor me katër yje, me një performancë të mirë por jo të jashtëzakonshme në të gjithë tabelën, por një përmirësim i madh në krahasim me një stabilizues të tij më të madh, Wrangler, i testuar vitin e kaluar.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore