Dënimet në trafik mund t’i paguani në çdo stacion Policor

Dënimet në trafik mund t’i paguani në çdo stacion Policor

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z. Rashit Qalaj priti në takim kryeshefin ekzekutiv të Postës së Kosovës Sh.A., z. Shefqet Avdija, me ç ‘rast nënshkruan edhe marrëveshje të bashkëpunimit për vendosjen e POS-ve në objektet dhe veturat policore, në mënyrë që qytetarët të paguajnë pagesat e gjobave për kundërvajtje edhe me kartela bankare.

Me nënshkrimin e kësaj marrëveshjes, tash e tutje,secili që gjobitet në trafi, mund t’i paguajë gjobat në secilin Stacion Policor.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore