ARC Europe Adriatic Balkan Meeting

ARC Europe Adriatic Balkan Meeting

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Takimi i rradhës i organizuar nga ARC EUROPE i cili është mbajtur në Shkup me datën 7 Maj 2019, ku nikoqir i këtij organizimi ishte klubi Maqedon, AMCM.

Në këtë takim morrën pjesë menaxhmenti i klubeve të regjionit ku si pjesë e saj ishte edhe Besart Zeka nga departamenti i IT-së nga KTA.

Në agjendën e diskutimit, mes të tjerash, theks të veçant kishin strategjite e fuqizimit të rrjetit me partnerët tanë në mbarë Evropën, tenderët që janë në proces si dhe tenderët e ardhshëm. Poashtu është diskutuar edhe digjitalizimi i shumë proceseve të asistencës rrugore me anë të cilës do të lehtësonte të gjitha palët.

Takimet dhe strategjitë e tilla dhe më shumë tregojnë që ne si klube të këtij regjioni, jemi shumë entuziast të vazhdojmë me ofrimin e shërbimeve të asistencës rrugore, me cilesi të lartë dhe të unifikuar në tërë Evropën.

Sigurisht, në këtë mikëpritje madhështore nga AMCM, nuk mungonte as darka e cila është organizuar një ditë para takimit, në një restaurant shumë të bukur në hyrje të qytetit të Shkupit.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore