INFORMATË E RËNDËSISHME PËR TË HYRË NË KROACI

INFORMATË E RËNDËSISHME PËR TË HYRË NË KROACI

Shpërndaje në

Facebook
Twitter
LinkedIn

Të gjithë qytetarët e huaj dhe shtetasit kroate që nuk jetojnë në Republikën e Kroacisë që nga darta 21 Maji 2020, për ata që mendojnë të shkojnë ose kalojnë në Kroaci të gjitha informatat mund t’i  gjeni në faqen zyrtare të ministrisë së punëve të brendshme në kategorine UZG COVID

Për të kaluar kufirin në Republikën e Kroacisë ju duhet të kompletoni formularin online në linkun : https://entercroatia.mup.hr/ në mënyrë që të shkurtoni kohën e pritjes në kufi.

Në të njëjtën kohë, të gjithë ata që plotësojnë të dhënat e tyre në internet do t’u dërgohen udhëzimet në emailin e tyre me përmbajtë të informacioneve epidemiologjike dhe masave në fuqi në Republikën e Kroacisë për qëndrimin e tyre të sigurt në Kroaci.

Në faqen tonë në kategorinë Udhetimet mund të gjeni informacione të përgjithshme mbi masat e shteteve ku ju dëshironi të udhëtoni. Këto informacione përditësohen cdo të enjte edhe ne rast se kur ka ndonjë ndryshim zyrtar të masave në listën e shteteve

Mbi informatat e masave në shtetin Kroate mund t’i gjeni këtu.

Bashkohu me ekipin

Siguro asistencën rrugore