Masat në Zvicër

Masat e pandemisë ne Zvicër

A është i mundur udhëtimi në Zvicër?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Zvicër?.

Pasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Zvicer (Perditesuar me: 27.07.2022)

Informatat GjeneraleizolimTe gjitha masat jane liruar.
vendosja e maskesNe transport publik
Ne qendra shendetesore
Kufizimet e levizjesPer qfare qellime mund te hyni Per te gjitha qellime
TranzitPo
a kerkohet ndonje dokument tjeter per te hyreJo
transport publikPo
taksiPo
fluturimet nga jashteTe lejuar
VeprimtaritesupermarketetTe hapura
dyqanetTe hapura
restaurantetRestoranti dhe baret janë të hapura.

hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
plazhetTe hapura
perqindja e personave te vaksinuar70.08
Asistencaasistenca ne rrugePo, 0800140140