Masat në Shqiperi

Masat e pandemisë ne Shqipëri

A është i mundur udhëtimi në Shqipëri?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Shqipëri?.

Pasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Shqiperi (Perditesuar me: 21.07.2022)

Informatat GjeneraleizolimTe gjitha masat jane larguar.
vendosja e maskesJo
gjobe per shkelje te masaveJo
Kufizimet e levizjesPer qfare qellime mund te hyniNuk ka kufizime
a duhet te keni testin negativ te covid19Jo
transport publikPo
taksiPo
fluturimet nga jashtePo
certifikata mjekesoreJo
VeprimtaritemarketetTe hapura
dyqanetTe hapura
restaurantetTe hapura
hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
plazhetTe hapura
Eventetklube te natesTe hapura
Asistencaasistenca ne rrugePo, +35542387017