Masat në Serbi

Masat e pandemisë ne Serbi

A është i mundur udhëtimi në Serbi?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Serbi?.

Pasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Serbi (Perditesuar me: 09.09.2021)

Informatat GjeneraleizolimJo
vendosja e maskes Vendosja e maska e obliguar ne gjitha hapesira.
vet-karantinimiPo
gjobe per shkelje te masavePo, 5000 dinar (42 Eur)
Kufizimet e levizjesper qfare qellime mund te hyniPer te gjitha perfshire edhe qellime turistike. Duhet te keni testin PCR negativ jo me te vjeter se 48 ore.
a duhet te keni testin covid19Po, perveq shtetasit e Shqiperise, Bosnjes, Malit te zi,Maqedonise,Hungari, te gjithe qe do te hyjn ne Serbi duhet te deshmojne testin negativ te covid19 jo me te vjeter se 48ore
transport publikLejohet po me kufizime (lejohen njerëzit brenda me vende të shënuara qartë të qëndrojnë dhe të ulen); Përdorimi i detyrueshëm i maskës së fytyrës dhe dorezave
taksiPo
fluturimet nga jashtePo
rregullat e vozitjes se veturesNuk ka kufizime
certifikata mjekesoreJo
VeprimtaritemarketetTe hapura
dyqanetTe hapura
restaurantetTe hapura
hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura me rregulla strike te distances sociale
plazhetTe hapura me rregulla strike te distances sociale.
48 %
Asistencaasistenca ne rrugePo, Tel: 1987