Masat në Maqedonine e Veriut

Masat e pandemisë në Maqedonine e Veriut

A është i mundur udhëtimi në Maqedonine e Veriut?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Maqedonine e Veriut?

PPasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Maqedonine e Veriut (Perditesuar me: 27.07.2022)

Informatat GjeneraleizolimNga 19 Prill jo me qertifikate te covidit
vendosja e maskesVetem ne spitale
gjobe per shkelje te masavePo, 1000 deri 4000 Euro
Kufizimet e levizjesPer qfare qellime mund te hyniPer te gjitha qellime perfshi qellime turistike. Nuk ka masa kufizuese
kalimet tranzitPo
transport publikPo
taksiPo
fluturimet nga jashteAeroporti eshte i hapur
VeprimtaritemarketetTe hapura
dyqanetTe hapura
restaurantetDuhet te jeni te vaksinuara per te hyre ne restaurant
hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
plazhetTe hapura
Eventetklubet e natesTe hapura
Asistencaasistenca ne rrugePo, +38923181196