Masat në Mali i Zi

Masat e pandemisë ne Malin e Zi

A është i mundur udhëtimi në Malin e Zi?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Malin e Zi?

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Malin e Zi (Perditesuar me 07.01.2022)

Informatat GjeneraleizolimKufizimi eshte hequr.
vendosja e maskesE obliguar
gjobe per shkelje te masavePo
Kufizimet e levizjesper qfare qellime mund te hyniper te gjitha perfshire turistike.Kufijte te hapur . Ju duhet te keni deshmi te vaksinimit ose te PCR testit negative
Testi covid19PCR test ose deshmia e vaksinimit e obliguar
Kalimet tranzitPo
Transporti publikPo
FluturimetPo
certifikata mjekesoreJo
VeprimtaritesupermarketetTe hapura deri ne ora 22 :00
dyqanetTe hapura deri ne ora 22:00
restaurantetTe hapura deri ne 23 :00
hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
klubetTe hapura
Asistencaasistenca ne rrugePo, Tel :19807