Masat në Kroaci

Masat e pandemisë ne Kroaci

A është i mundur udhëtimi në Kroaci?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Kroaci?.

Pasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Kroaci (Perditesuar me: 28.07.2022)

Informatat GjeneraleizolimJo
vendosja e maskesE obliguar ne te gjitha hapesira shendetesore
gjobat për mosrespektimin e udhezimeveJo
Kufizimet e levizjesper qfare qellime mund te hyniPer te gjitha qellime. Qertifikata e vaksines vetem per qytetaret qe nuk jane te BE
transport publikPo
tranzitI lejuar
fluturimet nga jashtePo
certifikata mjekesoreTesi i covid apo deshmi qe jeni vaksinuar
VeprimtaritemarketetTe hapura
dyqanetTe hapura
restaurantetTe hapura
hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
plazhetTe hapura
67.69 %
Eventetklube te natesTe hapura
Asistencaasistenca ne rrugeNdihma në rrugë nga jashtë: +385 1 1987 ose +385 1 4693 700 Nga Kroacia: 1987 Numri i urgjencës: 112