Masat në Kosovë

Masat e pandemisë ne Kosovë

A është i mundur udhëtimi në Kosovë?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Kosovë?.

Pasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Kosovë (Perditesuar me: 20.05.2022)

Informatat GjeneraleizolimJo
vendosja e maskesJo, rekomandohet ne transportin publik
gjobe per shkelje te masaveMasat jane lehtesuar
Kufizimet e levizjesper qfare qellime mund te vizitoniNë hyrjet kufitare në Kosovë nuk do të kërkohet certifikata e vaksinimit.
Vetem ne qendra tregtare dhe lokale
a ju duhet nje test negativ i covid per te hyre Jo
a kerkohet ndonje dokument tjeter per te hyreJo
nese nuk jeni vaksinuar a ju duhet nje test i COVIDJo
ku mund te bej PCR testin Ne te gjitha laboratoret e autorizuara
certifikata mjekesoreQertifikata e vaksinimit
VeprimtaritemarketetTe hapura

dyqanetTe hapura
restaurantetTe hapura
hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
klubet e natesTe hapura
Asistencaasistenca ne rrugeE disponueshme tel: 1955