Masat në Itali

Masat e pandemisë ne Itali

A është i mundur udhëtimi në Itali?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Itali?.

Pasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Itali (Perditesuar me) : 28.07.2022

Informatat GjeneraleizolimQe nga data 01.06.2022 te gjitha masat jane larguar
vendosja e maskesE obliguar ne transportin publik- deri me 30 Shtator
gjobe per shkelje te masaveJo
Kufizimet e levizjesper qfare qellime mund te hyniNuk ka kufizime
a duhet te keni nje test negative te Covid19Jo
transporti publikI lejuar
fluturimetPo
qertifikata mjekesorePo
VeprimtaritedyqanetTe hapura
restaurantetTe hapura
hoteletTe hapur
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
plazhetTe hapura
festivalet dhe klubetTe hapura
perqindja e personave te vaksinuar91.47 %
Asistencaasistenca ne rrugePo, Tel: 803116