Masat në Francë

Masat e pandemisë ne Francë

A është i mundur udhëtimi në Francë?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Francë?.

Pasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne France (Perditesuar me: 28.07.2022)

Informatat GjeneraleizolimJo
maskaJo
vet-karantinimiJo
gjobe per shkelje te masavePo, 135 deri 3,750 Euro
Kufizimet e levizjesper qfare qellime mund te hyniFranca ka paraqitur nje sistem nderkombetare per shtetesit nga zona te gjelberta, te verdha dhe te kuqe.
Shtetasit e Kosoves duhet qertifikaten e vaksinimit,.
Per udhetaret qe nuk jane te vaksinuar duhet te paraqesin testin negativ
a duhet te keni test e covid para se te hyni Po ju duhet te keni PCR negativ test nese nuk jeni vaksinuar
transport publikPo
tranzit a eshte i lejuar/strong>Tranzit eshte i lejuar.
VeprimtaritemarketetTe hapura
dyqanetTe hapura
restaurantetTe hapura
hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
klubet e natesTe hapura
perqindja e personave te vaksinuar86.6 %
Asistencaasistenca ne rrugePo, Tel: 112