Masat në Belgjikë

Masat e pandemisë ne Belgjikë

A është i mundur udhëtimi në Belgjikë?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Belgjikë?.

Pasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Belgjike (Perditesuar me: 25.05.2022)

Informatat GjeneraleizolimJo
qëndrimi në shtëpiJo
vendosja e maskesNe qendra spitalore
vet-karantinimiPo, nese keni simptoma
gjobe per shkelje te masavePo, varesisht nga shkelja
aktivitetet jashte shtepiseTe lejuara
Kufizimet e levizjesper qfare qellime mund te hyniTe gjitha masat e kufizimit jane hequr ju nuk keni nevoje te paraqitni nje qertifikate vaksinimi apo testi negative.
Udhetimi per ne Belgjik i mundshem per te gjitha arsyet.
transport publikPo
taksiPo
fluturimet nga jashtePo
ku mund te beni testin https://www.info-coronavirus.be/en/testing
VeprimtaritemarketetTe hapura
dyqanetTe hapura
restaurantetTe hapura
hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
plazhetTe hapura
klube te natesTe hapura
perqindja e personave te vaksinuar79.3 %
Asistencaasistenca ne rrugePo, Tel: 070344777