Masat në Austri

Masat e pandemisë ne Austri

A është i mundur udhëtimi në Austri?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Austri?.

Pasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Austri (Perditesuar me: 28.07.2022)

Informatat GjeneraleizolimJo
qendrim ne shtepiJo
vendosja e maskesVetem ne transportin publik dhe ne qendra shendetsore
gjobe per shkelje te masavePo
ndalesa per tubimeJo
Kufizimet e levizjesper qfare qellime mund te hyni ne shtetin perkatesPer te gjitha qellime
A duhet te keni testin negativ te Covid Jo te gjitha kerkesat ne arritje jane hequr qe nga 16 Maj
A ju duhet nje qertifikate qe keni marre vaksinenJo te gjitha kerkesat ne arritje jane hequr qe nga 16 Maj
A kerkohet ndonje dokument udhetimi per te hyreJo te gjitha kerkesat ne arritje jane hequr qe nga 16 Maj
rregulla per tranzit Nuk ka rregulla per tranzit
transport publikPo
fluturimet nga jashtePo
VeprimtaritemarketetTe hapura
dyqanetTe hapura
restaurantetTe hapura
hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
perqindja e personave te vaksinuar70 % plotesishte te vaksinuar dhe me nje doze 75.9%
Asistencaasistenca ne rrugePo, +4312512000