Masat në Angli

Masat e pandemisë ne Angli

A është i mundur udhëtimi në Angli?

Që nga shpërthimi i pandemisë, janë vënë masat për parandalimin e shperndarjes.

Cilat janë masat e aplikuar për momentin dhe a është i mundur udhëtimi në Angli?.

Pasqyrë e masave

Në pasqyrën gjenerale ju mund të gjeni masat e ndërmara për parandalimin e shpërndarjes së koronavirusit.

Më poshtë mund të gjeni informacione në lidhje me rregullat e udhëtimit, restaurantet, akomodimet, dhe më shumë, të destinacionit tuaj.

Masat ne Angli (Perditesuar me: 22.07.2022)

Informatat GjeneraleizolimJo
vendosja e maskesJo
gjobe per shkelje te masaveJo
Kufizimet e levizjesper qfare qellime mund te vizitoniTe gjitha masat lidhur me Covid jane larguar nga 18.03.2022
a ju duhet nje test negativ i covid per te hyre Te gjitha masat lidhur me Covid jane larguar nga 18.03.2022
a kerkohet ndonje dokument tjeter per te hyreTe gjitha masat lidhur me Covid jane larguar nga 18.03.2022
nese nuk jeni vaksinuar a ju duhet nje test i COVIDTe gjitha masat lidhur me Covid jane larguar nga 18.03.2022
ku mund te bej PCR testin Te gjitha masat lidhur me Covid jane larguar nga 18.03.2022
certifikata mjekesoreTe gjitha masat lidhur me Covid jane larguar nga 18.03.2022
VeprimtaritemarketetTe hapura,

dyqanetTe hapura
restaurantetTe hapura
hoteletTe hapura
parqetTe hapura
muzet, sallat e koncerteve, teatrotTe hapura
klubet e natesTe hapura
plazhetTe hapura
perqindja e personave te vaksinuar 93.0%
Asistencaasistenca ne rrugeE disponueshme