Kosova Touring Assistance

Roadside Assistance Reinvented

↓ THE LEADING GLOBAL DIGITAL ROADSIDE ASSISTANCE PLATFORM ↓

ANËTARESOHU NË KTA

Kur udhëtoni në vend ose kudo tjetër në Evropë, zgjidhni një paketë anëtarësie
të përshtatur për nevojat tuaja dhe thirrni ndihmë falas në rrugë ose plasaritje në rast të një avari,
kudo që të jeni. Udhëtoni me kujdes!

↓ THE LEADING GLOBAL DIGITAL ROADSIDE ASSISTANCE PLATFORM ↓

Shërbimet shtesë në kuader të Asistencës Rrugore

TAXI

Për klientët e anëtarësuar në pakot të cilat përfshijnë TAXI si shërbim, ne ofrojmë taxi per bartjen e udhëtarëve ne destinacione 

RENT

 Për klientët e anëtarësuar në pakot të cilat përfshijnë RENT-ën si shërbim, ne ofrojmë një veturë me qera në rast se vetura 

HOTEL

Për klientët e anëtarësuar në pakot të cilat përfshijnë HOTEL si shërbim, ne ofrojmë qëndrim në hotel nese vetura nuk riparohet brenda 

BILETA

Për klientët e anëtarësuar në pakot të cilat përfshijnë BILETAT si shërbim, ne ofrojmë rezervimin e biletave nese