policia-2-780x439-770x433

KUJDES – Për 24 orë kanë ndodhur 84 aksidente

Kujtojmë se kohëve të fundit numri i aksidenteve është shtuar, ndërkaq policia vazhdimisht po apelon tek qytetarët që të kenë kujdes

Policia e Kosovës ka treguar statistikat e punës së tyre për ditën e djeshme. Gjatë 24 orëve, janë shënuar 84 aksidente në trafik, ndër to 32 me të lënduar dhe 52 pa të lënduar.

Kurse numri i tiketave të shqiptuara në trafik shkon deri në 1444 sosh.