Tag Archives: Vivamus

Per ne

Kosova Touring Assistance     Themelimi Kosova Touring Assistance është kompani private e regjistruar si subjekt afarist në vitin 2005 me nje shtrirje në tërë territorin e Kosovës dhe po ashtu me nje shtrirje nderkombetare ne mbarë Evropen. KTA momentalisht ka nje rrjet te mbrendshem prej 46 partnerëve dhe po ashtu nje rrejt nderkombetarë prej 42,000 partnerëve përmes ARC Europe ...

Read More »
Scroll To Top