Infinit zbulon modelin e ri Q30 për vitin 2016

Infinit zbulon modelin e ri Q30 për vitin 2016

Infinit zbulon modelin e ri Q30 pëe vitin 2016
Marka e makinave Infinit ka mundur t’u ikë reporterëve dhe fotografëve spiun të makinave pa u zbuluar duke publikuar një foto të modelit Q30 I cili pritet të vihet në shitje në fund të këtij viti ose në fillim të vitit të ardhshëm.
Ata thanë që janë duke kryer testimet e fundit rreth vlefshmërisë së makinës në Mbretërinë e Bashkuar dhe në Europën kontinentale.
Infiniti ka për qëllim të zbulojë makinën në shtator në Frankfurt auto-shoë. Q30 do të dalin në shitje në Europë në fund të këtij viti dhe në SHBA në vitin 2016.
Në fotot e para të Infinit-it shihet se fshehin linja e modelit të parë Q30 që ishte paraqitur në vitin 2013 në Frankfurt Auto-Shoë.
Infinit-i i referohet këtij modeli si dicka “Aktive dhe Kompakte”.

Këtë muaj, Nissan filloi punësimin e punëtorëve shtesë për të filluar ndërtimin e Q30 në uzinën e saj në Sunderland në Angli.

Scroll To Top