BMW 7

BMW 7

Ështe në një  ballafaqim të frikshëm me Mercedes-Benz S-Class, është veq një makinë por qe e mund te vetë-parkohet ,është  BMË 7 që në vitin 2016 do vendos standarde të reja  në automobilizëm me ane të Gee- wizardry

Celësi i kësaj makine përmban një ekran LCD të tipit të orerave të menqura me anë të të cilit mundet që ta komandoni makinën nga jashtë veturës.

Për ata që duan adrenalinën kjo makinë kam shpejtësinë prej 100km/h për vetëm 4.4 sec.

Në ta ka shumë sensorë që të tregojnë për trafikun dhe për makinat tjera në afërsi,

Ulëset janë janë dizajn i ri (mund të jenë edhe masazhuese por që kjo është opcionale). Mund të ketë edhe xham panoramik në qatinë e veturës (por që edhe kjo është opcionale).

Seritë e BMË 7 do jenë nëpër vendet e rekalmimit deri në fund të 2015.

Cmimi i saj në Amerikë fillon me shifrën 81,300 $.

Scroll To Top