• VW Skandal

  VW Skandal

  Volkswageni ka thënë se 11 milionë automobila të kësaj marke në mbarë botën janë të prekur nga skand...

 • Mercedes kalon Audi-n….BMW mbete lider

  Mercedes kalon Audi-n….BMW mbete lider

  (Bloomberg) Mercedes ka kaluar Audin duke u bërë brendi numër dy i makinave luksoze në botë këto tet...

 • VW Tiguan i ri

  VW Tiguan i ri

  Volkswagen do të prezantojë premierë gjeneratën e fundit të modelit Tiguan si dhe një version të rif...

 • ECALL SISTEMI PËR MAKINA

  ECALL SISTEMI PËR MAKINA

  Të gjitha modelet e reja të makinave nga data 31 mars 2018 që do shiten në BE  do jen  të jetë i paj...

 • Drini i Bardhë

  Drini i Bardhë

    Drini i Bardhë është lum që përshkon pjesën perëndimore të Kosovës, respektivisht Rrafshin e ...

 • Shpella e Gadimes

  Shpella e Gadimes

    Shpella e Gadimes gjendet në fshatin Gadime në afërsi të Lipjanit, Kosovë ajo është e gjatë 1...

 • Bjeshkët e Sharrit

  Bjeshkët e Sharrit

  Shtrihen në Jug-Lindje të Kosovës duke filluar nga afersia e Prizrenit dhe shkojne pjerrtas me majet...

 • Aktivitetet test

  Aktivitetet test

  asdasdasd ...

Automobilizëm & Teknologji

Te ndryshme

Scroll To Top