Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton opinionin publik se në rrugën rajonale Prishtinë – Pejë, përkatësisht përgjatë Gllarevës së Klinës, është duke u punuar në sanimin e asfaltit. Punimet e filluara të martën (23.04.2019) do të përfundojnë deri të hënën (29.04.2019). Prandaj kërkojmë mirëkuptim nga pjesëtarët...

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton publikun se për shkak të aktiviteteve ndërtimore në urën 407, për sigurinë pubilke, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit sipas datave dhe orareve të mëposhtme:29 mars deri me 2 prill 2019, mbyllje...

Drejtoresha Gjenerale Laurianne Krid e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit për Regjionin 1, qëndroi për vizitë në zyret e KTA-së ku në këtë takim u njoftua për gjendjen e mobilitetit në Kosovë, nivelin e sigurisë në rrugë, punën dhe progresin e Kosova Touring Assistance në këtë...

Kosova Touring Assistance realizoi kampanjën për fëmijë me sloganin “SIGURIA NE RRUGË”. Qëllimi kryesorë i kësaj kampanje është t'i edukoje femijet se si te sillen ne komunikacion. Projekti I dedikohet fëmijeve të ciklit të ulët të shkollave fillore, si pjesemarres me te ri ne komunikacion. Duke...

TrueCar Inc. and the California New Car Dealers Association reached an agreement over TrueCar's billing model, thereby settling a lawsuit the association had brought against the third-party vehicle shopping site, the two said Thursday. TrueCar has agreed to change its billing model in California from a...