CLASSIC

 • E përshtatshme vetëm për territor të Kosovës
 • Shërbime të asistencës rrugore në tërë territorin e Kosovës
 • Ndihmë dhe informacione të ndryshme shtesë përmes numrave tanë
 • Shërbime shtesë me çmime të veçanta për klientët tanë

GOLD

 • E përshtatshme për territor të Kosovës dhe Regjion (Shqipëri, Mal të Zi, Maqedoni, Sërbi)
 • Shërbime të asistencës rrugore në tërë territorin e Kosovës
 • Shërbime të asistancës rrugore në regjion
 • Shërbime tjera si: Taxi dhe Hotel
 • Ndihmë dhe informacione të ndryshme shtesë përmes numrave tanë
 • Shërbime shtesë me çmime të veçanta për klientët tanë

EU PREMIUM

 • E përshtatshme për territor të Kosovës, Regjion dhe Shtetet Europiane
 • Shërbime të asistencës rrugore në tërë territorin e Kosovës
 • Shërbime të asistancës rrugore në Regjion
 • Shërbime të asistancës rrugore në shtetet Europiane
 • Shërbim tjera si: Taxi, Hotel dhe Bileta
 • Ndihmë dhe informacione të ndryshme shtesë përmes numrave tanë
 • Shërbime shtesë me çmime të veçanta për klientët tanë

Për më shumë

Telefono në:

☎ 1955 (Pa pagesë)

ose

☎ 00383 (0) 38 755 555

BUSINESS CLASSIC

 • Në të gjithë territorin e Kosovës, pa kufizim në KM deri në destinacion
 • Shërbime të asistencës rrugore në tërë territorin e Kosovës
 • Ndihmë dhe informacione të ndryshme shtesë përmes numrave tanë
 • Shërbime shtesë me çmime të veçanta për klientët tanë

BUSINESS REGION

 • Në tërë territorin e Kosovës pa kufizim deri në destinacion, si dhe shtetet ne Regjion specifikave në pako.
 • Shërbime të asistencës rrugore në tërë territorin e Kosovës dhe shtetet e regjionit
 • Shërbime shtesë si: Hotel, Taxi, Rent, Biletë Autobusi, Parking
 • Rikthimi i autmjetit në vend banim të Anëtarit
 • Ndihmë dhe informacione të ndryshme shtesë përmes numrave tanë
 • Shërbime shtesë me çmime të veçanta për klientët tanë
 • *Duhet të jeni anëtarë i pakos Business Classic*

BUSINESS EUROPE

  • Në tërë territorin e Kosovës pa kufizim deri në destinacion, si dhe shtetet ne Regjion dhe Europe sipas specifikave në pako
  • Shërbime të asistencës rrugore në tërë territorin e Kosovës si dhe shtetet e regjionit dhe europes
  • Shërbime shtesë si: Hotel, Taxi, Rent, Biletë (Treni, Aeroplani), Parking
  • Rikthimi i automjetit në vend banim të Anëtarit
  • Ndihmë dhe informacione të ndryshme shtesë përmes numrave tanë
  • Shërbime shtesë me çmime të veçanta për klientët tanë
  • *Duhet të jeni anëtarë i pakos Business Classic dhe Business Region*

KONTRATAT E VEÇANTA

Për kompanitë e mëdha apo korporata ofrojmë fleksibilitet në përfitimin e shërbimeve tona, duke mundësuar marrëveshje të veçanta.

Për më shumë na kontaktoni direkt në numrat tanë.

Harta e mbulueshmërisë

Nënkontraktorët

Duke synuar që të jemi sa më afër klientëve në ndihmë, në menyrë që të evitojmë vonesat, kemi fuqizuar shtrirjen e mbulueshmërisë në tërë territorin e Kosovës, kështu duke rritur flotën tonë në bashkpunim të ngushtë me nënkontraktorët tanë, gjithmonë duke mos anashkaluar kualitetin e shërbimeve. Lista e nënkontraktorëve sa vjen e rritet, kështu duke mobilizuar asistimin në rrugë, për nga efikasiteti i shërbimeve dhe disponueshmëria e tyre.

Partnerët

Si anëtarë të grupit më të madh “ARC EUROPE GROUP” në Europë, kemi fituar besimin e të gjithë partnerëve tanë nderkombëtar që të gjitha shërbimet në fushën e Asistancës Rrugore dhe Rasteve Mjekesore për klientët e tyre, ti kryejmë ne si KTA, si të vetmit në Kosovë. Poashtu si anëtarë në FIA, e cila mbështetë programe internacionale të aktiviteteve në promovimin e sigurisë në rrugë, mjedisit dhe mobilitetit të qëndrueshëm, si dhe financime të kërkimeve për sigurinë e sporteve të ngasjes me motor, ne si KTA sjellim kampanjat për sensibilizim të qytetarve të Kosovës duke promovuar sigurinë në rrugë.

ARC EUROPE GROUP & FIA

ARC EUROPE GROUP
FIA
PARTNERËT

Eksperiencë shumë vjecare në fushën Asistencës Rrugore

Eksperiencën tonë e kemi fituar duke u bazuar në këto 4 shtylla kryesore

qode-np-item
1

Saktësi

qode-np-item
2

Transparencë

qode-np-item
3

Profesionalizëm

qode-np-item
4

Disponueshmëri

Shërbimet shtesë në kuader të Asistencës Rrugore
qode-eliptic-slider

RENT

Për klientët e anëtarësuar në pakot të cilat përfshijnë RENT-ën si shërbim, ne ofrojmë një veturë me qera në rast se vetura nuk riparohet brenda afatit të paraparë në specifikat e pakos. Poashtu për anëtarët tanë ofrojmë këtë shërbim me çmimë të rezervuar në rast se anëtari nuk e gëzon këtë shërbim brenda pakos.

qode-eliptic-slider

TAXI

Për klientët e anëtarësuar në pakot të cilat përfshijnë TAXI si shërbim, ne ofrojmë taxi për bartjen e udhëtarëve në destinacion të kërkuar nese vetura nuk riparohet brenda afatit të paraparë në specifikat e pakos. Poashtu për anëtarët tanë ofrojmë këtë shërbim me çmimë të rezervuar në rast se anëtari nuk e gëzon këtë shërbim brenda pakos.

qode-eliptic-slider

HOTEL

Për klientët e anëtarësuar në pakot të cilat përfshijnë HOTEL si shërbim, ne ofrojmë qëndrim në hotel nese vetura nuk riparohet brenda afatit të paraparë në specifikat e pakos. Poashtu për anëtarët tanë ofrojmë këtë shërbim me çmimë të rezervuar në rast se anëtari nuk e gëzon këtë shërbim brenda pakos.

qode-eliptic-slider

BILETA

Për klientët e anëtarësuar në pakot të cilat përfshijnë BILETAT si shërbim, ne ofrojmë rezervimin e biletave nese vetura nuk riparohet brenda afatit të paraparë në specifikat e pakos. Poashtu për anëtarët tanë ofrojmë këtë shërbim me çmimë të rezervuar në rast se anëtari nuk e gëzon këtë shërbim brenda pakos.

Lajmet

Kosova Touring Assistance realizoi kampanjën për fëmijë me sloganin “SIGURIA NE RRUGË”. Qëllimi kryesorë i kësaj kampanje është t'i edukoje femijet se si te sillen ne komunikacion. Projekti I dedikohet fëmijeve të ciklit të ulët të shkollave fillore, si pjesemarres me te ri ne komunikacion. Duke
Sezona e dimrit mund të ju befasoj edhe pse sipas mediave nuk do të ballafaqohemi me temperatura të ulëta ekstreme. Kujdesi ndryshon varesisht se në cilën pjesë të Kosovës jetoni. Megjithatë, duke filluar nga 15 Nëntori deri më 15 Mars, sipas rregullave të trafikut rrugorë, shoferet
BMW në Berlin tha se kanë arritur targetin e shitjeve të 100,000 veturave elektrike këtë vit, duke perfituar nga kërkesat solide në Evropën Perendimore dhe SHBA per modelet si i3 modeli komplet elektrik dhe seria 2 plug-in hybride Active Tourer. Kjo është më shumë se 60%
TrueCar Inc. and the California New Car Dealers Association reached an agreement over TrueCar's billing model, thereby settling a lawsuit the association had brought against the third-party vehicle shopping site, the two said Thursday. TrueCar has agreed to change its billing model in California from a
Aktivitetet